Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Licori acustice la Cinematograful Buiucani

Licori acustice la Cinematograful Buiucani imprimare

14.08.2017  

Licorile acustice preparate de Laurenţiu Coţaga și prietenii săi au putut fi savurate în cadrul concertului în aer liber organizat la Cinematograful Buiucani.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Muzica adevărată are gust, iar dacă e să ne referim la ritmurile folkie-rockie-bossa nova, putem afirma că sunt adevărate delicii! Pe 13 august, Laurențiu Coțaga și-a adunat toți sufletiștii grămadă să se relaxeze pe ritmuri folkie-rockie-bossa nova. 

„Ideea acestui concert a venit deși spontan dar foarte bine gândit, deoarece în oraș la moment tinerii duc lipsa unor evenimente de genul ăsta. Noi, membrii organizației BEC simțim nevoia de a merge la astfel de evenimente și de aceea am hotărât să-l facem pe al nostru. Prin acest concert, tindem spre o societate în care produsul artistic al tinerilor este valorificat la justa valoare.”, a precizat organizatoarea Sanda Turuta.

Cei prezenți la eveniment au avut parte de un set de cântece văratice oferite de Laurenţiu Coţaga, cel care a flatat scena de la ,,Vocea Ucrainei", interpreta Xenia Chitoroagă la chitară și un recital de versuri al Ioanei Isac ce-ți alinau sufletul, îmbinat cu o atmosferă romantică.

„Am fost invitată de prietenii mei din organizația BEC cu scopul de a încânta publicul prezent la concert. M-am simțit foarte bine, atmosferă caldă și un public activ. Consider că astfel de evenimente sunt binevenite, ar trebui să fie organizate mult mai des, deoarece noi chiar avem talente dar care nu sunt promovați și apreciați la justa lor valoare.”, a menționat invitata serii Xenia Chitoroagă.

Și când părea că toate surprizele serii au fost scoase la iveală, s-a întâmplat ceva la care nimeni nu se aștepta. O tânără spectatoare a fost cerută în căsătorie iar viitorul mire a auzit mult râvnitul "DA". Sub aplauze, muzică și un cer senin tinerii au plecat acasă și mai fericiți decât păreau a fi.

„Nu obișnuiesc să fiu prezentă la astfel de concerte dar ăsta de astăzi mi-a căzut cu tronc la inimă. Alături de prietenii mei salutăm această inițiativă și spunem organizatorilor mult succes în continuare și desigur așteptăm alte noi concerte. O seară de vară petrecută util, frumos și la sigur memorabilă.”, a spus o spectatoare.

Menționăm că BEC este organizația care urmărește dezvoltarea unei platforme propice pentru manifestarea degajată a expresiei artistice și crearea unui mediu cultural favorabil în scopul promovării tinerilor înzestrați.

Pentru a urmări activitatea organizației, vă rugăm să accesați pagina de Facebook a organizației BEC. 

Stagiar: Tatiana Munteanu

Foto: Andrei Rusnac

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.