Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Au fost anunţaţi câştigătorii concursului Spelling Bee

Au fost anunţaţi câştigătorii concursului Spelling Bee imprimare

03.04.2018  

La Chişinău s-a desfăşurat concursul pentru elevii claselor a IX-XII-a care a avut loc la American Language Center sâmbătă, 31 martie.

Spelling Bee este un concurs organizat deja la a 3-a ediţie, în care elevii şi-au pus la încercare capacităţile de a rosti cuvinte în engleză pe litere aşa cum o fac cei din America. 

Mai mulţi elevi din liceele din Chişinău precum şi câţiva din regiunile rurale şi chiar Tiraspol au concurat pentru premiul mare - un Kindle e-reader.

Pe lângă concursul în sine, elevii au avut ocazia de a cunoaşte o voluntară americană în Moldova - Olorunbunmni Elizabeth cu care au discutat despre voluntariatul internaţional, iar Ana Ţurcanu, alumnă a programului Flex le-a prezentat experienţa ei de studii liceale peste hotare. 

Finaliştii concursului au fost Lungu Matvei - locul 3, Loredana Lisnic - locul 2 şi Ţican Alexandru - marele câştigător şi nou posesor fericit al unui Kindle e-reader.

Acest concurs a fost organizat de American Councils Moldova.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.