Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Talente inedite la etapa finală a Balului Bobocilor USM

Talente inedite la etapa finală a Balului Bobocilor USM imprimare

10.11.2018  

După ce toate facultățile din cadrul Universității de Stat din Moldova și-au ales cei mai buni bobocei, aceștia s-au întrecut joi, 8 noiembrie în etapa finală a Balului Bobocilor.

Evenimentul a unit sub același acoperiș cele 11 facultăți ale universității, ce au concurat de-a lungul a patru probe în care aceștia și-au demonstrat talentele artistice, dar și ingeniozitatea. Conform aprecierii critice a juriului, câștigătorii balului au fost desemnați reprezentanții Facultății de Matematică și Informatică Evghenii Grighorjevschii și Iana Moiseev.

„Deși pregătirile au fost efectuate pe ultima sută de metri, astăzi ne-au ajutat foarte mult susținătorii, deoarece emoțiile care au fost emanate de ei ne-au încărcat cu pozitivism și energie. Suntem plăcut surprinși de acest câștig, dar totodată și recunoscători pentru că datorită acestui eveniment am învățat să ne înțelegem reciproc, iar relațiile între colegi au devenit mai apropiate” spun câștigătorii balului Evghenii Grighorjevschii și Iana Moiseev.

În același timp, membrii juriului spun că au avut o muncă destul de grea, întru-cât toate prestațiile au fost la un nivel înalt, iar diferența punctajului dintre echipe fiind de doar câteva puncte.

„Mă bucur pentru cei care au avut o atitudine mai serioasă față de acest eveniment. Balul Bobocilor este o tradiție frumoasă şi îmi pare rău că studenții nu mai sunt atât de implicați şi cu fiecare an scade interesul acestora. Totodată chiar aş vrea să vin cu un sfat referitor la prezentări, studenții nu trebuie să uite etica şi valorile unui om. Felicit câştigătorii şi sper să ne ducă cu demnitate numele şi la etapa interuniversitară. Le doresc mari succese!” a afirmat Irina Boțu, una dintre membrii juriului.

Atmosfera caldă și frumoasă din cadrul evenimentului a încărcat cu energie și emoții pozitive nu doar juriul și participanții dar și susținătorii care de asemenea s-au implicat prin prezență și ovații.

„După părerea mea, balul bobocilor este evenimentul datorită căruia studenții devin tot mai curajoşi şi independenţi. Impresiile şi emoțiile trăite vor rămâne în amintirea mea pentru totdeauna, deoarece susținerea oamenilor dragi şi plăcuți este cel mai minunat lucru” a menționat Ludmila Garștea, susținătoare.

Toți bobocii au primit cadouri de la sponsorii evenimentului, care au organizat și o tombolă pentru publicul spectator, în urma căreia câțiva studenți prezenți în sală tot au primit cadouri.

Balul Bobocilor „Ga-Ga Land” a fost organizat de Comitetul Sindical al Studenților USM și a avut loc în incinta Casei de Cultură a universității.


Reporter: Ana Fomov

Imagini: Sergiu Brînza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.