Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Vino împreună cu familia pentru o doză de adrenalină și distracții la THE BEST TEAM

Vino împreună cu familia pentru o doză de adrenalină și distracții la THE BEST TEAM imprimare

03.05.2019  

Zeci de trasee cu obstacole și zeci de jocuri distractive pentru părinți și copii. Pe 19 și 25-26 mai, Complexul Etno-Cultural VATRA va găzdui prima ediție a evenimentului THE BEST TEAM, ce presupun o serie de competiții între liceele din întreaga țară și jocuri pentru toată familia.

Scopul proiectului The Best Team este de a implica copiii în activități de lucru în echipă și totodată de a consolida relațiile dintre generații, astfel apelăm la susținerea părinților cu genericul„Părinți alături de copii” și invităm părinții să fie cei mai aprigi suporteri.

Competițiile se vor desfășura pe teritoriul Complexului VATRA, iar acestea vor fi divizate pentru următoarele categorii de vârste și zone:

-          7-10 ani (clasele 1-4);

-          10-14 ani (clasele 5-8);

-          15-18 ani (clasele 9-12);

-          Zona Family;

-          Zona Aventura Park.

În paralel se vor organiza competiții de șah, judo, mini-golf, mini-fotbal, tiroliana, tir cu arcul, darts, trânta, arm wrestling, de asemenea va fi amenajat un loc predestinat copiilor cu nevoi speciale ce va permite implicarea lor la nivel egal cu ceilalți. Participanții vor fi premiați cu diplome, medalii cupe și premii bănești de la parteneri.

În timpul evenimentului pe scenă vor evolua ansambluri de muzică și dans, iar la final ne vom delecta cu o discotecă în aer liber pentru toți participanții și suporterii acestora.

Vino împreună cu echipa ta și hai să concurăm împreună. Până pe 10 mai, vă puteți înregistra pentru a participa la competițiile THE BEST TEAM ca echipe individuale (echipe de familii, colegi de muncă, prieteni, etc.). Înregistrarea se efectuează în prealabil accesând acest link.  https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6 

Detalii despre eveniment găsiți pe www.vatrafest.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/vatrafest/ 

Evenimentul este organizat de către A.O Centrul Cultural VATRA în colaborare cu Direcția Municipală pentru Protecția Copilului, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Inspectoratul General de Poliție alături de Administrația public locală și Instituțiile de învățământ.­

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.