Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  167 de echipe deja participă: iată 8 motive pentru ca să participi la THE BEST TEAM

167 de echipe deja participă: iată 8 motive pentru ca să participi la THE BEST TEAM imprimare

13.05.2019  

THE BEST TEAM este prima ediție a competițiilor între liceele din întreaga țară și jocuri distractive pentru întreaga familie, care se va desfășura la Complexul Etno-Cultural VATRA pe 19 și 25-26 mai.

Îți oferim 8 motive de ce trebuie să vii cu  familia sau prietenii la competiții:

1.     Peste 167 echipe concurente

Zeci de licee din toată țara au răspuns provocării să participe la The Best Team. Copiii vor beneficia de un suport competent de perfecționare a cunoștințelor, a încrederii în sine și a spiritului competitiv într-un cadru prietenos.

2.     Trasee unice

The Best Team e primul și unicul proiect din țară, care pune la dispoziția ta zeci de jocuri pe traseele cu obstacole, jocuri distractive și competiții pentru orice categorie de vîrstă

3.     Zona Family 

Două zone vor fi amenajate cu mici jocuri distractive pentru părinți și copii, aceștia vor dezvolta spiritul de echipă și o comunicare mai eficientă cu părinții.

4.     Competiții între vecini/familii/colegi de muncă

Înregistrează-ți echipa în prealabil pînă pe 23 mai, accesând link-ul https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6 și profită de toate traseele cu obstacole.

5.     Peste 9 competiții

Fiecare copil și adult își va putea descoperi și dezvolta talentele la competițiile de șah, judo, mini-golf, mini-fotbal, tiroliana, tir cu arcul, darts, trânta, arm wrestling.

6.     Program artistic

În timpul evenimentului de pe scena mare veți putea savura muzica live, interpretată de ansamblurile de muzică autohtone.

7.     Premii

Și pentru că nu există concursuri fără de premii, performanțele copiilor vor fi apreciate cu diplome, medalii, cupe și premii bănești de la parteneri.

8.     Discotecă open air

La finalul evenimentului ne vom delecta cu o discotecă în aer liber pentru toți participanții și suporterii acestora. 

Pentru înregistrare accesați https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6

Detalii despre eveniment găsiți pe www.vatrafest.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/vatrafest/

Evenimentul este organizat de către A.O Centrul Cultural VATRA în colaborare cu Direcția Municipală pentru Protecția Copilului, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Inspectoratul General de Poliție alături de Admninistrația publică locală și Instituțiile de învățământ.­

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.