Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  La La Play Voices – Concert open air

La La Play Voices – Concert open air imprimare

26.07.2019  

130 de copii din întreaga țară, beneficiari ai proiectului de incluziune social prin muzică, La La Play Voices, vor cânta în Scuarul Catedralei Nașterea Domnului, acompaniați de Moldovan National Youth Orchestra.

Moldovan National Youth Orchestra vă invite pe 26 iulie, în scuarul Catedralei Nașterea Domnului din Chișinău, la un concert susținut de 130 de beneficiari ai proiectului de incluziune socială prin muzică, La La Play Voices. Finaliștii proiectului, selectați din 400 de candidați la nivel național, vor interpreta împreună cu orchestra peste 20 de piese însușite în cadrul unei reședințe de vară ce va dura 7 zile. Acești copii din diferite puncte ale țării, toți diferiți și unici, vor forma un cor din 130 de voci pentru a-și face vocile auzite.

Dirijori: Cristian Spătaru, Andriano Marian

Evenimentul are  loc în baza de acces liber.

Proiectul de incluziune socială La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia, au fost selectați 20 de copii talentați care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezentă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Parteneri Strategici: UNICEF Moldova, Suedia, Fundația Est-Europeană, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Kaufland Moldova.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.