Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Tu unde mergi în acest weekend? Recomandare de evenimente pentru ieșiri în oraș

Tu unde mergi în acest weekend? Recomandare de evenimente pentru ieșiri în oraș imprimare

26.07.2019  

Ultimul weekend din luna iulie poate fi petrecut frumos. Tot ce trebuie să faci este să consulți agenda evenimentelor și să afli unde poți ieși cu întreaga familie sau prietenii. Vezi ce recomandări avem pentru tine!

La La Play Voices - Concert open air

26 iulie, ora 19:30

Scuarul Catedralei Nașterea Domnului

Moldovan National Youth Orchestra vă invite pe 26 iulie, în scuarul Catedralei Nașterea Domnului din Chișinău, la un concert susținut de 130 de beneficiari ai proiectului de incluziune socială prin muzică, La La Play Voices. Finaliștii proiectului, selectați din 400 de candidați la nivel național, vor interpreta împreună cu orchestra peste 20 de piese însușite în cadrul unei reședințe de vară ce va dura 7 zile. Acești copii din diferite puncte ale țării, toți diferiți și unici, vor forma un cor din 130 de voci pentru a-și face vocile auzite.

EcoVisio FreeShop

27 iulie, ora 17:00

EcoVisio FreeShop este o inițiativă care vine să încurajeze reutilizarea hainelor și reducerea poluării mediului. Astfel, sâmbătă, timp de 3 ore, hainele, jucăriile și accesoriile de care nu mai ai nevoie vor primi o nouă viață și își vor găsi stăpâni noi. Mai multe detalii despre eveniment vedeți pe pagina de Facebook.

Seri de CoolToura: tema Motivație

28 iulie, ora 19:00

Seara de duminică poate deveni o seară de CoolToura, asta dacă alegi să ieși la terasa Uptown. Un grup de 10 poeți tineri își vor citi lucrările în fața publicului, fiind acompaniați de către IntermezzoMusic cvartet, GentleQuArt, care vor reproduce cântece din filme și seriale renumite, adorate de toți.

Va fi și o expoziție a unei tinere pictorițe, iar iubitorii de film vor savura o peliculă realizată în cadrul proiectului.

Mai multe detalii vedeți aici.

Zephyr Trio l jazz l seară de muzică și vin

26 iulie, ora 19:00

Iubitorii de muzică jazz și vin bun sunt așteptați la Castel Mimi în cadrul evenimentului Seri de muzică și vin. Începând cu ora 19:00 îi veți putea asculta pe cei de la Zephyr Trio I jazz. Intrarea la eveniment este de 450 lei, biletele pot fi achiziționate aici.

Movie Night

27, 28 iulie, ora 19:00

Serile de vara nu pot trece fără filme bune. Dacă vrei să petreci timpul cu gașca de prieteni, poți merge la Tucano Brazil la o seară de film. Sâmbătă va fi rulat filmul Intouchables, iar  duminică veți vedea Life is Beautiful. Detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

Distracție cu mulți cai putere la VATRA

27, 28 iulie, ora 10:00

Adrenalină, motoare și distracția vor fi ingredientele cheie în acest week-end. Ia-ți prietenii și vino la Complexul VATRA, unde vei putea savura cea mai mare doză de emoții încărcate cu energie. O cursă infernală cu ATV-urile prin inima codrilor, zboruri cu tiroliana, trageri la țintă cu arcul și competiție la aruncatul topoarelor. După aceea, vei fi răsplătit cu un prânz vânătoresc, care îți va reda vigoarea și pofta de peripeții. Este ceea ce, cu siguranță, te va scoate din rutina cotidiană. Ai șansa să te autodepășești. Fii puternic și demonstrează că nimic nu te poate opri. Vezi  aici  informație despre costuri și program.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.