Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  La La Play la Festivalul Hodina

La La Play la Festivalul Hodina imprimare

19.08.2019  

Pe 18 august, Moldovan National Youth Orchestra a sărbătorit o reuniune mare de familie la un eveniment plin de muzică, familie și distracții, La La Play Festival Hodina. Evenimentul în cadrul căruia aventurierii expediției muzicale au făcut popas, festivalul Hodina marca Klumea, adună toți oamenii dragi și faini veniți pe plaiurile natale în luna august într-o atmosferă de picnic în satul Pohrebea. Echipa La La Play cu deosebită plăcere susține evenimentele ce vin să creeze tradiții frumoase și să unească comunitatea.

Duminică, Hodina a început de dimineață, unde cei veniți au fost alintați de soare, au făcut ore de yoga și au pictat împreună cu picii lor.  Dozele de chill erau administrate la hamacuri, tolăneală pe iarbă, rafting sau kayaking, badminton, fotbal și lista continuă. Odată ajunși la marele picnic, în drum spre scenă echipa La La Play s-a regăsit într-o atmosferă ruptă dintr-o poveste, unde cei din jur îți zâmbesc și radiază energie pozitivă.  Alături de artiști, au venit și invitați speciali, precum Valerie Pașa, care a interpretat live piese precum ”Shape of you„ „Stand by You” și „Rolling in the deep”. Supriza serii a fost prezența unuia din cei 130 de eroi ai proiectului de incluziune prin muzica La La Play Voices, Ștefan Albu. Tânărul talentat a interpretat piesele „Shape of my hear” și „Lume, lume” alături ce colegii de scenă din Moldovan Natinal Youth Orchstra.

Instalați în scenă, artiștii au dat start poveștii muzicale ce  a redat fiecare zi a expediției muzicale, cu stări diferite și pline de căldură și pasiune. Piesă cu piesă publicul s-a alăturat muzicienilor să celebreze prezența celor dragi alături și să creeze amintiri pe o viață. Seara au post împărtășite istorii frumoase în jurul focului și  sub cel mai înstelat cer văzut.                                                                             

Marele picnic Hodina este la prima ediție și e organizat de către carismatica Nata Albot și întreaga echipă Klumea, pentru a aduna oameni dragi din diasporă, veniți acasă în luna august la marea  reuniune de familie. Și ce poate fi mai frumos decât să aduni oamenii dragi acasă, să cunoști și alte persoane minunate la un eveniemnt unde fiecare are liberatea de a simți el însuși.

Luni, 19 august, va urma penultima destinație din cadrul expediției muzicale La La Play, „Open Air Dondușeni”.

La La Play este un proiect ce vine să cutreiere locațiile lipsite de concerte de muzică clasică, iar cu susținearea Consiliului Dondușeni, orașul Dondușeni găzduind în premieră un concert live openair în parcul central, cu începere la 19.00. Parcul central din Dondușeni are o apreciere deosebită din partea echipei La La Play, fiind renovat recent în mare parte din banii diasporei.
 

Cea mai cool expediție din țară revine la a 3-a aniversare, cu 10 concerte în 10 locații deosebite, realizată de 18 tineri muzicieni, jurnaliști și producători media ce vor cutreiera 2000 km și vor aduce muzică de calitate acolo unde ea nu a fost sau a fost auzită mai rar, pentru că #varanudorm și #implicareafacediferenta.

Partener General: Kaufland Moldova #implicareafacediferenta  #kauflandmoldova
Parteneri: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Suedia, Fundația Est-Europeană, Gas Natural Fenosa, Vasconi.
Parteneri Media: Diez.md, Agora.md, Unimedia.md, PentruEa.md, Noroc Media, Agro TV, Privesc.eu
Producători: Moldovan National Youth Orchestra și KINO 

Link Facebook MNYOrchestra: www.facebook.com/mnyorchestra

Link Instagram MNYOrchestra: www.instagram.com/mnyorchestra

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.