Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Descoperă-ți talentul și vino la târgul studiourilor de creație ART FAIR!

Descoperă-ți talentul și vino la târgul studiourilor de creație ART FAIR! imprimare

20.08.2019  

Mai multe studiouri, centre educaționale, școli îi invită pe toți cei care au un talent ascuns și vor să-l dezvolte, sâmbătă, 21 septembrie la prima ediție ART FAIR, un târg al artei, creației și frumosului. Evenimentul va avea loc pe aleea restaurantului Pani Pit, din centrul capitalei, între orele 12:00-20:00.

ART FAIR adună participanți din diferite domenii: dans, vocal, pictură, educație estetică, meșteșugărit, floristică, broderie ș.a. Invitații se vor putea înscrie chiar pe loc la cursurile preferate, beneficiind și de oferte speciale.

Târgul studiourilor de creație se adresează tuturor celor care au un talent și vor să-l dezvolte, indiferent de vârstă sau domeniu de activitate.

În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții ale studiourilor de creație, concursuri, tombole cu premii și workshop-uri.

Totodată invitații la ART FAIR se vor putea relaxa în spațiile special amenajate, savurând gustări și cocktailuri delicioase.

,,ART FAIR e un eveniment cu totul diferit! El oferă tuturor oportunitatea de a-și pune în evidență talentul ascuns. Eu am dansat foarte mulți ani, iar această pasiune și acum o am aproape de sufletul meu. Neapărat voi merge cu cei trei pici ai mei în căutarea celor mai faine activități, atât pentru ei, cât și pentru mine”. Olga Manciu, influencer, blogger.

ART FAIR, târgul studiourilor de creație este organizat de restaurantul Pani Pit în colaborare cu Compania Berlizzo Events.

Bilete pot fi procurate aici: https://iticket.md/event/art-fair 
 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.