Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Cum a fost la cel mai așteptat Yardsale „All Aboard! The Santa's express”

Cum a fost la cel mai așteptat Yardsale „All Aboard! The Santa's express” imprimare

16.12.2019  

Cel mai așteptat Yardsale a fost deschis vizitatorilor timp de 2 zile, pe 14-15 decembrie, în incinta Gării Feroviare. Decor pentru sărbătorile de iarnă, cadouri, master-class-uri pentru copii și multe alte bunătăți au putut fi cumpărate la Yardsale „All Aboard! The Santa's express”.

În jur de 170 de participanți au fost prezenți  la eveniment cu produse handmade, bijuterii, produse naturiste, decorațiuni și alte produse tematice sărbătorilor de iarnă și nu doar.  

„Acesta este târgul de Crăciun, cel mai mare din an, desfășurat timp de 2 zile. Oamenii vin aici pentru cadouri, decorațiuni, jucării, despre tot ce înseamnă Anul Nou și sărbători de iarnă”, ne spune Tatiana, organizatoare a târgului.

Cătălina Leurda este o meșteriță care face lucrări în tehnica Stringart, iar la eveniment a oferit master-class-uri pentru copii și maturi. Aceștia au realiza câte o lucrare pe care au luat-o acasă.

„În mare parte sunt lucrări de Crăciun – brăduți, fulgi, dar și obiecte de decor cum ar fi acest cuier. Copiii pot alege o gamă largă de produse, am făcut în așa fel ca să fie ușor de construit pentru ei”, ne povestește meșterița.    

„Am venit cu produse mai mult de plăcere decât de leac, dar oricum fiecare produs din plante aduce beneficii și pentru sănătate. Am adus niște noutăți chiar și pentru clienții mei – dulceața din caprifoi, bună pentru digestie și care este foarte mirositoare. Hitul vânzărilor este siropul de pin și de brad”, ne spune naturista Aurelia Guzun.

Cum a fost simțită atmosfera sărbătorilor de iarnă la Yardsale, vedeți în reportajul video.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.