Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Fundația de Binefacere Caritas Moldova a organizat „Festivalul Voluntarilor”

Fundația de Binefacere Caritas Moldova a organizat „Festivalul Voluntarilor” imprimare

23.12.2019  

În fiecare an, pe data de 5 decembrie, sărbătorim „Ziua Internațională a Voluntarilor”. În acest fel, împărtășim valorile voluntariatului, celebrăm bucuria și speranța pe care tinerii noștri au adus-o în sufletele celor nevoiași de-a lungul întregului an. Așadar, an de an, Fundația de Binefacere Caritas Moldova organizează „Festivalului Voluntarilor”, eveniment ajuns deja la cea de-a XI-a ediție.

Festivalul, care s-a desfășurat pe data de 14 decembrie 2019, a reunit aproape 100 de persoane de pe ambele maluri ale Nistrului.

Întrecându-se în entuziasm și creativitate, voluntarii Caritas Moldova au prezentat toate activitățile și realizările lor de pe tot parcursul anului, iar cei mai activi și cu inițiativă s-au ales și cu premii.

Ne-au onorat cu prezența, dar și cu cuvinte de salut și felicitare mai mulți invitați, precum: Excelența Sa, Anton Coșa, Episcop de Chișinău, Don Cesare Lodeserto, vicar general, Dieceza de Chișinău, Pr. Massimiliano Mazzotta, coordonator voluntari Dieceza de Chișinău, Edward Lucaci, Președinte Caritas Moldova.

În discursul Său, Excelența Sa a menționat: „Astăzi Caritas-ul nostru și-a adunat voluntarii pentru a sărbători împreună o zi a recunoștinței față de generozitatea cu care au însoțit anumite inițiative ale sale.”

„Festivalului Voluntarilor” este cel mai important eveniment dedicat voluntarilor de orice vârstă implicaţi în activităţi civice în cadrul proiectelor implementate de Caritas Moldova și constituie o platformă excelentă de dialog între voluntarii activi de pe ambele maluri ale Nistrului.

Vă mulțumim, dragi voluntari pentru toate lucrurile minunate pe care le faceți, pentru toată energia implicarea și dăruirea demonstrate de-a lungul anului! Sunteți exemplul viu al faptului că transformarea vine prin implicare! 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.