Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Muzică, voie bună și iarmaroc. Parcul Alunelul se redeschide după finisarea lucrărilor de reamenajare

Muzică, voie bună și iarmaroc. Parcul Alunelul se redeschide după finisarea lucrărilor de reamenajare imprimare

02.10.2020  

La data de 14 octombrie, de Hramul capitalei, va avea loc deschiderea Parcului „Alunelul” din sectorul Sculeanca.

Inaugurarea are loc în contextul în care parcul a fost supus unei renovări capitale. Acest lucru a fost posibil datorită suportului financiar de 846 mii de euro oferiți de Primăria București, sectorul 6.

Deschiderea parcului va fi însoțită de un program artistic, iar sistemul acustic instalat va permite ca muzica să poată fi savurată din orice colț al parcului.

Totodată, în condițiile specifice anului 2020, în care multe evenimente au fost anulate, la eveniment va fi organizat și un mic iarmaroc cu produse autohtone. Cei 48 de participanți vor delecta oaspeții iarmarocului cu fructe, miere, nuci, vin, cașcavaluri autohtone, pomușoare și alte produse.

Inaugurarea urmează să fie organizată conform normelor de prevenire și răspândire a COVID-19.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.