Prima pagină / Evenimente / Turism  /  Această Duminică la Domulgeni a fost cu adevărat Mare

Această Duminică la Domulgeni a fost cu adevărat Mare imprimare

De Duminica Mare, înflorești, la Domulgeni

03.06.2012  

Satul Domulgeni, raionul Floreşti, a găzduit, în această duminică, ediţia a III-a a Festivalului „DUMINICA MARE”. Iată că acest Festival Turistic Naţional al Tradiţiilor devine o tradiţie.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

A fost frumos. Vedeţi fotografiile.

Jurnal TV la Duminica Mare de la Domulgeni. Regizorul Mihai Fusu la Duminica Mare de la Domulgeni. Interpreta de muzică populară, Dina Vrăjmaşu, originară din satul Frumuşica, Floreşti (în centru), pe meleagurile natale. Președinta Asociației Naţionale a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural „ANTREC Moldova Oxana Zanoga, Tatiana Chirilenco şi Ludmila Malai - Fundaţia Est-Europeană la Festivalul de la Domulgeni. Primarul Vasile Pătraşcu în aşteptarea oaspeţilor. Prime TV la Duminica Mare de la Domulgeni. Publika TV la Duminica Mare de la Domulgeni. Publika TV la Duminica Mare de la Domulgeni.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.