Prima pagină / Evenimente / Turism  /  Video | Natura și oamenii s-au inspirat reciproc de Duminica Mare

Video | Natura și oamenii s-au inspirat reciproc de Duminica Mare imprimare

Cea de-a treia ediție a Festivalului Turistic Naţional al Tradiţiilor „Duminica Mare”

05.06.2012  

De secole sau poate de milenii, aici Răutul curge domol, ca să dea sens numelui de sat Domulgeni. Iar de trei ani această curgere domoală este fundalul unui Festival Turistic Naţional al Tradiţiilor de Duminica Mare.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Aici, la Domulgeni, Floreşti, natura şi oamenii s-au inspirat reciproc pentru a da viață unei inițiative de celebrare a tradițiilor, bucatelor, portului, dansului etc., intitulată Festivalul Turistic Naţional al Tradiţiilor „Duminica Mare".

Inițiativa aparține Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural „ANTREC Moldova", Consiliului Raional Floreşti, Primăriei satului Domulgeni şi Societății Comerciale „Domulterra", iar reuşita este a tuturora: a gazdelor şi oaspeților.

Știripozitive.eu au urmărit îndeaproape evenimentul, împreună cu Jurnal TV, Prime TV, Publika TV şi Moldova.org.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.