Prima pagină / Evenimente / Vorbire directă  /  (Video) Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună

(Video) Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună imprimare

23.02.2015  

Vom lua lecții de viață, în ajun de Dragobete, de la un Ana și Semion, cuplul care are împliniți 50 de ani de căsnicie.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

După jumătate de secol trăit împreună, Ana şi Semion Marandici îşi numără nu averile agonisite, ci bogăţiile spirituale: copiii, nepoţii şi strănepotul.

Am fost curioși să-i întrebăm care este secretul dragostei și al reușitelor în viața de cuplu.

„A fost și bine, au fost și greutăți, dar totuși dacă a fost înțelegere și răbdare, am trecut acești 50 de ani”, mărturisește Semion Marandici.

Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună

Am întrebat-o și pe soția lui, care sunt secretele dragostei de lungă durată, iar ea ne-a spus că un cuplu trebuie: „Să cedeze unul altuia, să aibă răbdare. Dacă n-ai răbdare și te-aprinzi la fiecare moment, deja asta nu merge la bine în viață. Când s-aprinde unul, celălalt cedează, până se liniștesc spiritele. Așa-i, când te mai enervezi mai ieși afară, te mai duci în colo-n coace, te mai întorci și iar e bine. Așa tăiești viața, că în casă e și bine, e și rău”, explică Ana Marandici.

Credem că sunt sfaturi în acest subiect pentru fiecare, mai ales acum, înainte de Dragobete, când nu știu cum se face că ne străduim să iubim mai mult.

Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună Ana și Semion Marandici: mai mult de jumătate de secol împreună
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.