Prima pagină / Evenimente / Vorbire directă  /  Primăvara aduce primele Știripozitive.eu | Comunicat de presă

Primăvara aduce primele Știripozitive.eu | Comunicat de presă imprimare

Primăvara aduce vestea bună a lansării portalului Știripozitive.eu, o inițiativă comună a Agenției „URMA ta” și Fundației Est-Europene.

01.03.2012  

Oamenii, lucrurile, locurile și evenimentele pozitive se află în centrul acestui portal, lansat cu sloganul „Vă spunem întâi vestea bună". Subiectele difuzate aici vor pune în valoare, în primul rând, partea bună a realității, care inspiră și nu descurajează, anunță autorii site-ului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În mesajul său cu ocazia lansării portalului de știri pozitive, Președintele Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre, afirmă că situațiile pozitive, ideile novatoare, proiectele importante pentru oameni și pentru comunități pot fi prezentate mai des de către mass-media, ca să afle cât mai multă lume despre ele și „să molipsim de lucruri bune cât mai mulți oameni".

Portalul Știripozitive.eu a difuzat, cu ocazia lansării sale, și un „Manifest", care explică faptul că „Știrile pozitive ajută oamenii să supraviețuiască" și trezesc dorința acestora de „a construi, nu a distruge".

Directorul Știrilor pozitive, Igor Guzun, afirmă că la „Știrile pozitive sunt ideea mai multor oameni", iar la completarea conținutului acestui portal „oricine poate contribui cu idei, adrese, imagini etc. care oferă o perspectivă pozitivă asupra lucrurilor care se întâmplă atât în Moldova, cât și în lume în legătură cu Moldova". „Și avem pentru aceasta pe site toate oportunitățile de comunicare cu echipa noastră - o listă aproape completă de instrumente de Bookmark & Share".   

Portalul Ştiri pozitive este produs de Agenţia de comunicare „URMA ta" cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) prin intermediul Fundaţiei Eurasia.

Știripozitive.eu

Web: http://www.stiripozitive.eu/

Tel.: 234.692

E-mail: stiripozitive@gmail.com

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.