Prima pagină / Oameni / Societate  /  Diana, o tânără din Moldova la o universitate de top din lume

Diana, o tânără din Moldova la o universitate de top din lume imprimare

La Universitatea din Manchester şi-au făcut cercetările John Dalton şi Ernest Rutherford. Acum îşi face studiile aici Diana Coialnîc din Republica Moldova

26.03.2012  

Diana Coialnîc este o tânără din Moldova care îşi face studiile la Universitatea din Manchester, la Facultatea de Business şi Economie, cu gândul la oamenii dragi şi la ceea ce poate face pentru ei datorită cunoştinţelor pe care le obţine în Marea Britanie.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În calculele despre viitor ale Dianei este loc şi pentru emoţii, legate de casă şi familie, dar şi de raţional, adică de străinătate, unde îşi poate continua studiile şi cariera.     

„Cu sufletul, foarte tare aş vrea să mă întorc acasă, la familie şi la stilul de viaţă din Moldova", mărturiseşte Diana, care are pe o expresie luminoasă pe chip întotdeauna - şi atunci când vorbeşte lucruri serioase, şi atunci când se bucură de ultima veste pozitivă din Moldova: alegerea Preşedintelui.

„Dar raţional, mă gândesc că am investit mult efort şi timp în studii şi poate mai rămân în Marea Britanie", recunoaşte Diana. „Dar oricum voi reveni în ţară ca să schimb ceva".

Pentru tinerii care vor să calce pragul Universității din Manchester, Diana a făcut un filmuleț de prezentare.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.