Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Video) Brazii Filoteei, Nicoletei și Ecaterinei la „Expoziția Brazilor de Crăciun”

(Video) Brazii Filoteei, Nicoletei și Ecaterinei la „Expoziția Brazilor de Crăciun” imprimare

18.12.2014  

Vom cunoaște 3 tinere ingenioase și creative, care participă la „Expoziția Brazilor de Crăciun”. Filoteea, Nicoleta și Ecaterina ne-au povestit de unde au luat inspirație și toate celelalte obiecte pentru crearea brazilor.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Filoteea Cimijug, Nicoleta Grigoraș și Ecaterina Verbițcaia, sunt studente la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și participă în aceste zile, cu brazii pe care i-au confecționat, la „Expoziția Brazilor de Crăciun”. Evenimentul a ajuns la a IV-a ediție și reunește oameni și brazi inventivi și deosebiți confecționați de participanți.

Filoteea Cimijug

Brad_Filoteea Cimijug

Filoteea a creat un brad de culoarea roșie, pentru că este îndrăgostită, poate este o coincidență, dar el are numărul 2 la expoziție. Ea ne-a povestit istorioara bradului cu care participă la „Balul Brazilor de Crăciun”, și ne-a mai spus că așteptările ei de la acest eveniment sunt mari.

Nicoleta Grigoraș

Brad_nr 3_Nicoleta Grigoraș

Nicoleta a făcut un brad din bambus, el este înscris cu numărul 3 în concurs. Ea ne-a explicat cum l-a confecționat și a mai adăugat că s-a gândit și unde i-ar sta bine, în ce anturaj s-ar potrivi perfect.

Ecaterina Verbițcaia

Brad Ecaterina

Ecaterina a fost inspirată de tema păcii, bradul ei are numărul 4 și ea crede că prin intermediul bradului ei va inspira oamenii să fie mai buni, mai luminoși și mai prietenoși.

Brazii sunt expuși la Muzeul Național de Artă, iar până la 22 decembrie, fiecare dintre voi îi poate vedea, vota și chiar licita.

Foto: Stiripozitive.eu, Balul Brazilor de Crăciun.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.