Prima pagină / Oameni / Societate  /  Iulia şi fratele ei Tudor alături în două poze despărţite de 20 de ani

Iulia şi fratele ei Tudor alături în două poze despărţite de 20 de ani imprimare

„Atunci tu îl ţineai în braţe, acum el te cuprinde”

03.04.2012  

Iulia şi Tudor au pus alături două poze în care sunt alături – una din 1988 şi alta, după 20 de ani, din 1998. Şi pentru că asta ne-a emoţionat, împărtăşim aceste imagini pe Ştiripozitive.eu.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Atunci tu îl ţineai în braţe, acum el te cuprinde", a observat Natalia. În prima imagine, datată cu 1988, Iulia Buzenco, jurnalistă la radio Moldova, îl ţine în braţe pe fratele ei, Tudor.

Iulia mărturiseşte că îi este tare dor de fratele ei de departe. „Dar vorbim zilnic. Trăiască Skype-ul!", exclamă Iulia, acum, în 2012, la 24 de ani distanţă de la fotografia alb-negru din copilărie.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.