Prima pagină / Oameni / Societate  /  Lucia Brainstorm: „Scrisul e cel în brațele căruia evadez seara după zilele obositoare și foarte încărcate”

Lucia Brainstorm: „Scrisul e cel în brațele căruia evadez seara după zilele obositoare și foarte încărcate” imprimare

07.06.2017  

Lucia Brainstorm, este tânăra scriitoare ce își așterne sufletul pe tavă de fiecare dată când lansează o carte. În luna decembrie a debutat în literatură cu volumul de poezii„ Dezbracă-mă de griji și dor”, iar la scurt timp după lansare a revenit în casele cititorilor cu romanul „Cine ești”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Tânăra scriitoare a acceptat să povestească echipei Stiripozitive despre emoțiile și dragostea ce o are pentru literatură.

- Cine este Lucia Brainstorm ?

- Cea care a învățat să acționeze mereu când știe că își dorește să realizeze ceva. Ea nu așteaptă ca cineva să o facă pentru ea sau și mai mult să o ceară de la viață.

eeeeeeeeeerr

- Vorbește-mi despre Lucia Brainstorm scriitoarea..

- Aici găsim o Lucie prin venele căreia curge dragostea, iar când închid ochii parcă mai văd o copilă care aleargă desculță prin ploi și crede în bunătate.

nnnnnnnnnngggggggggg

- De unde izvorăște pasiunea și dragostea ce o ai pentru literatură?

- Când eram mică mă închideam în cameră și în fața oglinzii făceam actorie, cântam uneori eram chiar și profesoară de limba engleză. Întodeauna aveam nevoia de a fi ascultată, am găsit asta în scrieri, așa apăruse jurnalele mele până chiar și blogul. Lăsam sufletul să vorbească doar că mă întrebam: Oare oamenii au suficientă putere să-l asculte?.

llooooooooooooo

- Cum ai înțeles că poezia este cea care te definește și că a venit momentul să te lansezi în literatură, în special cu un volum de poezie?

- A fost o etapă când sufletul meu vorbea prin poezie, una mai deosebită și semnificativă pentru mine. Volumul de poezie s-a născut cu scopul de-a fi dăruit celui care ocupă un loc aparte în viața mea.

wewwewew

- Cum este sufletul volumului de poezii „Dezbracă-mă de griji și dor” ?

- Plin de amintiri care nu îmbătrânesc, cum nici oamenii din ele.

- Dacă acest volum ar cuprinde un singur mesaj pentru toate femeile, care ar fi acesta?

-Dintre toți bărbații din univers, alegeți-l pe unul demn de a fi iubit, înțeles, susținut, admirat și cu care o să vă simțiți pe o undă. Bărbatul care o să vă dezbrace frumos sufletul mai întâi, apoi trupul.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmk

- La scurt timp după prima lansare ai revenit în casele cititorilor tăi cu un roman. Cum e să treci de la poezii la romane?

- Pentru mine a fost foarte ușor deoarece ambele cărți au aceiași eroi principali.

kkkkkkkkl

- Povestește-mi despre acest roman atât de mult îndrăgit de cei care te apreciază....

- E vorba de o ea, o femeie trecută peste 40. Într-o dimineață devreme în reflecția oglinzii își vede trecutul, care habar nu are de ce îl numim trecut dacă nu trece. Avea prin vene amintiri ce se cereau scurse și iată că după mulți ani, femeia ce alții o cred măritată, puternică, fericită își amintește de el și ea. Atunci decide să arunce o privire în prezent și realizează că fericirea le-a fost furată. Ea își îndeamnă cititorii să nu calce pe urmele ei.

tttttttttt

- Pe lângă dragostea ce o ai pentru literatură faci și două facultăți: Drept și Relații Internaționale. Cum se împletesc acestea cu literatura?

- Scrisul e cel în brațele căruia evadez seara după zilele obositoare și foarte încărcate.

rrrrrrrrrrrrrr

- În viitor ce scopuri ți-ai propus să atingi în literatură?

- Mi-am atins unul, în momentul în care mi-am propus le ofer viață eroilor din roman și să îi jucăm pe scenă. Vorbesc despre spectacolul creat după textele romanului care se numește "Trecutul din fața oglinzii" și va avea loc la data de 27 iunie la orele 18:30 la teatrul Cehov. Spectacolul se va juca în limba română, iar pe mine mă găsiți pe scenă.

gggggggggggg

- Un gând pentru cititorii tăi care te urmăresc, susțin și te admiră...

- Sunt o norocoasă având cititori sinceri și cu care mă pot simți liber. Vă îndemn să vă dezbrăcați de griji și dor și niciodată să nu fiți blocați între prezent și trecut. Fiți fericiți și țineți fericirea cu ambele mâini.

nmmmmmmmmmmmmmm

Alina Anghel, stagiară

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.