Prima pagină / Oameni / Societate  /  Alina Andronache: „Iubirea nu doare. Există viață după violență”

Alina Andronache: „Iubirea nu doare. Există viață după violență” imprimare

23.01.2018  

Alina Andronache, femeia care luptă pentru drepturile femeilor. Activistă pentru egalitate de gen, politologă, expertă în politici publice, doamna care inspiră femeile să-și valorifice potențialul și să-și apere drepturile, mamă a trei copii fericiți, care știe cum să nu renunțe la propria personalitate și vise.

Violența în familie sau violența domestică este una din cele mai importante probleme cu care se confruntă societațile umane. Așa a fost dintotdeauna dar parcă lucrurile au devenit mai vizibile în ultimele decenii. Despre violența domestică și factorii care determină acest fenomen discutăm cu Alina Andronache, militantă pentru egalitate de gen.

 

Reporter: Dumitrița Zgârcu

Imagini: Alexei Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.