Prima pagină / Oameni / Societate  /  Mesajul Președintelui Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre, cu ocazia lansării portalului Știripozitive.eu

Mesajul Președintelui Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre, cu ocazia lansării portalului Știripozitive.eu imprimare

„Să molipsim de lucruri bune cât mai multă lume”

24.02.2012  

„Dacă lucrurile se pot schimba în bine în comunitățile din Moldova – mai ales în cele de la capătul geografiei, unde drumul nu merge mai departe – înseamnă că putem fi optimiști”, afirmă Președintele Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În mesajul său cu ocazia lansării portalului Știripozitive.eu, Sorin Mereacre afirmă că situațiile pozitive, ideile novatoare, proiectele importante pentru comunități pot fi prezentate de către mass-media ca să afle mai multă lume despre ele și „să molipsim de lucruri bune cât mai mulți oameni".

Sorin Mereacre, explică de ce Fundația Est-Europeană a decis să susțină inițiativa agenției „URMA ta" în favoarea știrilor pozitive: „Ne-am gândit că viața noastră trebuie să fie plină și de știri pozitive, pentru că ele sunt o modalitate de promovare a unei vieți mai bune". 

„Și sloganul Fundației Est-Europene - „Cetățeni activi, comunități prospere" - este unul pozitiv", spune Președintele Fundației. Iar pentru ca lucrurile bune să se întâmple, „trebuie să cerem, trebuie să ne implicăm și să facem eforturi serioase ca să mergem înainte".

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.