Prima pagină / Oameni / Societate  /  Vadim Cuşnir: „Lumea fără Social Media ar arată ca în anii ’90, cu mai multe șezători”

Vadim Cuşnir: „Lumea fără Social Media ar arată ca în anii ’90, cu mai multe șezători” imprimare

14.02.2018  

Vadim Cuşnir este fondatorul celei mai mari comunități de specialiști în social media din Moldova. Grupul Social Media în Culise pe care îl administrează, într-o perioadă relativ scurtă a reușit să devină cea mai mare comunitate de specialiști concentrați pe acțiuni și rezultate bune, mai exact, în promovarea pe rețelele de socializare și marketing digital din Republica Moldova.

Vadim Cuşnir spune că Grupul Social Media în Culise a luat naștere de la o simplă necesitate a lui, din nevoia de a cunoaște cum stau lucrurile pe piața locală. În cadrul acestuia, el are grijă ca membrii grupului să transmită unul altuia informații fără a îmbogăți această informație cu păreri personale.

Obiectivul principal al acestui grup este comunicarea și ajutorul reciproc. În prezent, grupul adună Social Media Manageri, Copywriteri, Bloggeri, Vloggeri, Oameni de Afaceri, Directori de Întreprinderi, Marketeri, PR Manageri, Brand Manageri, Designeri și Reporteri.

Mai multe detalii despre acest grup și despre activitatea lui Vadim, aflați în interviu! Vizionare plăcută!

Reporter: Tatiana Munteanu

Video: Alex Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.