Prima pagină / Oameni / Societate  /  (VIDEO) Fii Super Erou în viața unei persoane nevoiașe

(VIDEO) Fii Super Erou în viața unei persoane nevoiașe imprimare

21.03.2018  

„Diaconia” recrutează voluntari în cadrul campaniei de Paști „Masa Bucuriei”. Campania va culmina la data de 31 martie cu o zi în care, în 100 de magazine din 22 de localități din întreaga țară, va avea loc o colectă națională de produse alimentare neperisabile.

La intrarea în magazin, cumpărătorul va fi îndemnat de către voluntarii Diaconia să doneze pentru susținerea scopul campaniei.

Toate resursele adunate se vor transforma în pachete alimentare și prânzuri calde oferite pe parcursul întregului an la cantinele Diaconiei și partenerilor sociali.

Pentru a se implica la colectarea de produse alimentare, toţi voluntarii participă la sesiuni de instruire. În cadrul sesiunilor de formare, tinerii își dezvoltă abilităţile necesare pentru a interacţiona cu populaţia şi a o motiva să susţină oamenii nevoiaşi prin donaţii.

Toți doritorii de a se implica în campania „Masa Bucuriei" pot aplica atât în rol de voluntar, cât și lider de echipă. Află detalii despre responsabilitățile și posibilitățile de implicare aici.

Privește un video cu o echipă de voluntari care vor fi în acest an Super Eroi:

Exprimă-ți dorința de a deveni Super Erou. Până la data de 31 martie, completează formularul de aplicare și înscrie-te în rândul celor care schimbă societatea spre bine.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.