Prima pagină / Oameni / Societate  /  (VIDEO) Mariana Baraniuc: „Pasiunea mea este să creez ţinute originale şi unice”

(VIDEO) Mariana Baraniuc: „Pasiunea mea este să creez ţinute originale şi unice” imprimare

23.03.2018  

Este tânără, frumoasă, talentată și, pe lângă toate, mai e și creativă. Mariana Baraniuc este fondatoarea noului brand Cais apărut recent pe piața modei din Republica Moldova. Aceasta a și început deja să își croiască drumul către iubitorii unui look original.

Deși este studenta Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, tânăra creatoare ne-a mărturisit că dimineața merge la facultate iar restul zilei și-l dedică hainelor la care lucrează cu dăruire, haine create cu și din dragoste, iar rezultatul este unul pozitiv. 

Pasionată de modă, îndrăgostită de frumos, Mariana își descrie creațiile sale drept originale și unice.  

Începutul a fost timid, a pus bazele unei pagini de Facebook unde posta fotografii ale primelor creații. Iar mai apoi a rămas plăcut surprinsă să vadă că multe cliente au apreciat modelele și astfel a început să primească comenzi.

Abordează mai mult stilul clasic deși îi plac provocările. La capitolul inspirație, tânăra spune că are și un designer preferat.

În momentul de față, nu este vorba despre un proiect punctual, ci despre un brand, susținut prin multă muncă și dedicare. Fiind studentă, Mariana spune că această afacere a pornit și continuă să fie susținută  prin forțe proprii.

Tânăra spune că nu are încredere în calitate materialelor din Republica Moldova, motiv pentru care le achiziționează de peste hotare. 

Eleganță, rafinament, clasă, bun gust, acestea sunt lucrurile după care Mariana se ghidează și pe care le transpune într-un mod frumos în creațiile sale.

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.