Prima pagină / Oameni / Societate  /  (VIDEO) 1 an de evenimente marca Mami&Co. Vezi ce au pregătit organizatorii pentru 27 mai

(VIDEO) 1 an de evenimente marca Mami&Co. Vezi ce au pregătit organizatorii pentru 27 mai imprimare

23.05.2018  

Pe 27 mai, începând cu ora 10:00 în Parcul Mezon, pe Bd. Moscova 21, sunteţi invitaţi să serbaţi aniversarea a unui an de Mami&Co Fair. Proiectul Mami&Co a fost lansat de către Rada Şpac pe 21 mai 2017.

Proiectul l-a lansat pe când avea 27 de ani. Este mamă, soție, deja o bună organizatoare de evenimente, având experienţă în spate, iar toate acestea datorită dorinţei sale, efortului depus, a muncii.

Datorită insistenţei, curajului, sincerităţii şi dorinţei sale, Rada Şpac a reuşit să ajute zeci de familii, pentru că, pe lângă faptul că apariția acestui proiect presupune un eveniment de familie unde mamele au ocazia să facă un ban de buzunar, să socializeze, să elibereze casa de lucruri inutile, acesta presupune dar şi foarte multe cazuri de caritate cu rezultate frumoase. 

Pe 27 mai, începând cu ora 10:00 în Parcul Mezon, pe Bd. Moscova 21, sunteţi invitaţi să serbaţi aniversarea a unui an de Mami&Co Fair. 

Organizatorii au pregătit multe concursuri cu premii frumoase, târg pentru întreaga familie, animatori dar şi foarte multă distracţie!

Pentru a afla mai multe detalii despre acest eveniment, priviți interviul integral realizat de către Stiripozitive.eu. 

Iar pentru a lua legătura cu organizatoarea, accesați pagina de Facebook! 

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Video: Alexei Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.