Prima pagină / Oameni / Societate  /  Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani

Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani imprimare

13.11.2013  

Ala Pînzari, Directorul Executiv Adjunct al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Educaţiei şi Ştiinţei, a împărtăşit recent emoţiile şi experienţele sale de cetăţean cu tinerii din satul Mihăilenii Vechi, Râşcani.  

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Ala Pînzari a adus proiectul „Responsabilitate Civică 10:10” în satul său de baştină şi, împreună cu invitatul evenimentului – directorul de la Stiripozitive.eu Igor Guzun – a transmis adolescenţilor de la Liceul Teoretic „Eugen Coşeriu”, câteva mesaje-cheie despre dezvoltarea personală şi implicarea comunitară. 

Discuţia cu adolescenţii de la Mihăilenii Vechi s-a axat pe exemplele de reuşită ale tinerilor din Moldova, care au obţinut performanţe în ţară sau peste hotare, şi îi pot inspira cu performenţele lor şi pe alţii. 

„Acest dialog a avut un impact pozitiv şi chiar formativ asupra elevilor”, a mărturisit directorul Liceului Teoretic „Eugen Coşeriu”, Lilian Şonţu, la încheierea evenimentului „Responsabilitate Civică 10:10”, desfăşurat la Mihăilenii Vechi.

Proiectul „Responsabilitate Civică 10:10” este implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Educaţiei şi Ştiinţei din Republica Moldova şi finantat de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chişinău. 

Ala Pînzari la Mihăilenii Vechi. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Igor Guzun la Mihăilenii Vechi. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani. Andrei Cuşnir | Ambasada SUA la Chişinău. Responsabilitate civică 10:10 la Mihăilenii Vechi, Râșcani.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.