Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Video) Feodor Chirilov: „Cui nu-i place unde trăiește? Rămâneți la cuibul vostru”

(Video) Feodor Chirilov: „Cui nu-i place unde trăiește? Rămâneți la cuibul vostru” imprimare

28.04.2015   379 

Feodor Chirilov are 95 ani, este unul dintre cei mai în vârstă oameni din satul Ustia. El ne-a povestit ce a învățat de la viață, care a fost și este mâncarea lui preferată, iar la final a oferit câteva sfaturi nouă, tinerilor.

Votează: 5.0/5 (8 Voturi )

Feodor Chirilov din satul Ustia, raionul Dubăsari a crescut într-o familie numeroasă, au fost șapte copii la părinți. Fiecare dintre ei a fost învățaț să iubească pământul și munca.

Feodor Chirilov

„Am avut trei frați mai mari și eu am fost al patrulea. Înainte aveai pământ, lucrai pământul cela ca să te hrănești, aceea era viață. Tare mare muncă era înainte”, zice Feodor.

Feodor Chirilov

„Eu sunt mulțumit că mă pot purta, dar cel mai tare îmi place untul și brânza de oaie”, spune Feodor Chirilov.

Feodor Chirilov Feodor Chirilov Feodor Chirilov
 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.