Prima pagină / Oameni / Societate  /  (FOTO) Cum e să ai o soră geamănă?| Episodul 5| Elena și Nina

(FOTO) Cum e să ai o soră geamănă?| Episodul 5| Elena și Nina imprimare

02.09.2015   136 

Elena și Nina sunt noile protagoniste al serialului „Cum e să ai o soră geamănă”. Partea frumoasă și pozitivă a relației dintre ele este că au încredere una în alta 101%.

Votează: 4.6/5 (10 Voturi )

În al cincilea episod al serialului „Cum e să ai o soră geamănă” am vorbit cu Elena și Nina, ele au povestit despre cazurile hazlii pe care le-au trăit și despre relația dintre ele.

„Să ai o soră geamănă e ca și cum te-ai avea dublată pe tine însuți. Ea este cea mai bună prietenă, e alături de tine la bine și la rău. Îi poți mărturisi totul indiferent de distanță”, spune Nina.

„Pe noi tata ne numește Nina-Lena. Când avea nevoie de ajutor pe acasă ne striga: „Nina-Lena, veniți până la mine”, iar dacă uneori ne chema doar pe una, cealalta spunea: „Hai și tu cu mine”, zice Elena.

Lumea le confundă de multe ori, însă ele nu se supără niciodată.

Nina si Elena

Nina si Elena

„Ambele am ales să studiem limbi străine. Eu am învățat engleză-germană, iar Elena engleză-spaniolă. Profesorul de informatică abia în ultimul an a înțeles că suntem două. Odată s-a uitat la el în agendă și zice: „Eu nu înțeleg cum poate să vină Nina la lecție și marți, și vineri, când informatica e doar o dată pe săptămână?”, iar colegii: „Păi ele sunt gemene”. El a rămas perplex. Colegii Elenei se apropiau de mine pe coridoare și mă întrebau orarul lor, ce teme au de pregătit pentru acasă, iar eu le ziceam că nu știu. Într-o zi o profesoară s-a supărat pe Elena pentru că, „Elena” nu a salutat-o. Eu am văzut că se uită lung la mine, dar de unde să știu eu cine este doamna? ”, povestește Nina. 

Elena si Nina

Elena si Nina

„Mama ne-a îmbrăcat identic până la vârsta de 10 ani. Mai apoi am ales un stil aparte, ne îmbrăcam similar, dar culori diferite. Nu ne plăcea când lumea ne privea, era un pic ciudat, ne jenam uneori, dar mai apoi nu ne mai păsa”, zice Nina.

Elena si Nina

Un alt caz interesant a fost recent. Noi avem o sora mai mare, Ana. Ea locuiește în Germania. Și așa se întâmplă că o vizităm pe rând. Ea are o fetiță de 2 ani care prima a cunoscut-o pe Nina. Peste câteva luni am venit și eu în vizită și m-a numit Nina timp de o lună. Am învățat-o zi de zi că sunt Lena, ci nu Nina. Timp de o lună am simțit că am o alta identitate. A fost ciudat, dar frumos în același timp să vedem că a memorizat prenumele Ninei”, povestește Elena.

Nina si Elena

Alături de o sora geamană poți împărtăși multe lucruri. Doar ei îi poți spune lucruri căruia nimănui nu i le poți povesti. Și doar ea te înțelege fără să-i dai multe detalii, explicații etc. Noi ne înțelegem din priviri. Deobicei ne completăm una pe alta, una începea să povestească ceva și cealaltă termina de povestit. Cred că așa e cu toți gemenii”, povestește Elena Terenti.

Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena Nina si Elena
 

EEF       

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.