Prima pagină / Oameni / Societate  /  (FOTO) Cum e să ai o soră geamănă?| Episodul 6| Diana și Daniela

(FOTO) Cum e să ai o soră geamănă?| Episodul 6| Diana și Daniela imprimare

28.09.2015    

Diana și Daniela sunt protagonistele episodului 6 al serialului „Cum e să ai o soră geamănă”.

În episodul 6 al serialului „Cum e să ai o soră geamănă” le ve-ți cunoaște pe Diana și Daniela. 

Chiar dacă locuiesc în părți diferite a globului pământesc, ele au o legătură foarte specială.

„Din prima nimeni nu ne deosebea, dar după un timp, oamenii înțelegeau cine este Diana și cine Daniela. Bunica ne recunoștea după voce. Oamenii adesea ne confundau, dar acest fapt nu ne supăra”, spune Diana.

Diana

Din fragedă copilărie, Diana și Daniela au avut multe întâmplări hazlii.
O data la serciviu în Moldova, vine șeful adjunct și îmi zice că eram pe aproape să o supăr, deoarece nu m-am salutat cu ea, eu am privit-o și i-am zis că nu-mi amintesc să o fi văzut, după care ea a înțeles că nu eram eu, ci Daniela, sora mea. Și-a dat seama repede, fiindcă în acea perioadă eu aveam părul brunet, iar Daniela blond. 

La școală profesoare de biologie mereu ne întreba consecutiv ca să se convingă că ambele am învățat tema”, zice Diana.

Diana

Când fetele erau mici, mama le-a cumpărat încălțăminte de aceeași culoare, se deosebeau doar prin felul cum era legat bantul, și din acest motiv fetele categoric au refuzat să încalțe pantofii, ele și-au dorit să fie la fel.

Diana

Diana

„Partea pozitivă în a avea o soră geamănă este că mereu simți că cineva este cu tine”, zic protagotistele episodului 6 al serialului „Cum e să ai o soră geamănă”. 

Diana Diana
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” în 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene. www.stiripozitive.eu este un produs „URMA ta” şi a fost susţinut de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene, Guvernului Suediei, Sida sau al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.