Prima pagină / Oameni / Societate  /  (Video) Natalia Ciobanu: „Amintirile mele din călătorii sunt fotografiile pe care le fac”

(Video) Natalia Ciobanu: „Amintirile mele din călătorii sunt fotografiile pe care le fac” imprimare

21.05.2015   305 

Numele tânărului fotograf, Natalia Ciobanu a devenit cunoscut nu doar în Republica Moldova, ci şi în străinătate, datorită stilului unic pe care îl abordează în fotografii. Natalia Ciobanu este deţinătoarea mai multor premii internaţionale, a reuşit să călătorească în India şi Myanmar, ţări care i-au schimbat felul în care percepe acum lumea înconjurătoare.

Votează: 5.0/5 (9 Voturi )

„Mă inspiră oamenii, în special relaţia mea cu persoana pe care o fotografiez. Acesta şi este momentul de bază din care încep să apară fotografiile. De obicei, mă inspiră fiecare, pentru că fiecare e deosebit de celălalt”, zice tânărul fotograf, Natalia Ciobanu.

După 6 ani de fotografie, Natalia Ciobanu s-a remarcat şi dincolo de Moldova. Numeroasele expoziţii, galerii foto şi concursurile la care a participat i-au oferit o experienţă deosebită, dar şi şansa de a evolua, de a învăţa de la cei mai buni.

Natalia Ciobanu

„Cel mai important concurs pentru mine a fost cel organizat de Nikon, care s-a desfăşurat în Japonia. Acolo am luat medalia de bronz la categoria de portrete. După asta a urmat un concurs european în Austria unde am avut deja locul I”, povesteşte fotograful.

Natalia Ciobanu

Călătoriile sunt sursa principală de inspiraţie pentru Natalia Ciobanu, căci anume acestea sunt cele mai bune lecţii de viaţă din care poate învăţa şi descoperi o mulţime de lucruri noi.

Natalia Ciobanu

„Din călătoria mea în India am adus cu mine o altă viziune a vieţii, probabil este cel mai important lucru. Nu ştiu ce anume s-a schimbat, dar am devenit altfel”, spune Natalia.


Natalia Ciobanu Natalia Ciobanu Natalia Ciobanu Natalia Ciobanu Natalia Ciobanu Natalia Ciobanu Natalia Ciobanu Natalia Ciobanu
 

EEF  Ambasada Suediei  Danida   

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene. În prezent, portalul Stiripozitive.eu este realizat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.