Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Doamna care a lucrat cu Jackie Chan

Doamna care a lucrat cu Jackie Chan imprimare

Producătorul de film Valentina Plugaru a devenit eroul propriilor nepoți după ce le-a adus poze cu autografe de la Jackie Chan

06.03.2012  

Producătorul de film din Moldova Valentina Plugaru este doamna care a lucrat cu Jackie Chan, cu Sean Bean, cu Emil Loteanu și lista marilor actori și regizori nu se oprește aici.

Votează: 4.8/5 (5 Voturi )

„Când am aflat că voi lucra cu Jackie Chan, i-am întrebat pe nepoți cine este acest Chan, că nu știam. Și le-am zis să-mi dea vreun film cu el să privesc ", mărturisește producătorul Valentina Plugaru. Iar mai târziu, când le-a adus nepoților câte o poză cu Jackie Chan cu autografe „pentru Vica" și „pentru Jenia", Valentina Plugaru a devenit eroul propriilor nepoți.   

Despre munca sa spune că a fost în ea „multă romantică, dar și lucru greu". Și cel mai mult dintre filmele la care a contribuit ține la „Lăutarii", pentru că, mărturisește, a învățat și meserie. După „Lăutarii" au fost multe-multe alte filme, vreo 30, zice Valentina Plugaru.

„Uneori, mă gândeam că e timpul să mă odihnesc, însă, cu părere de rău sau cu părere de bine, nici nu știu, am lucrat mai departe", spune ea. În beneficiul artei filmului, spunem noi.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.