Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Cărți de vacanță, că vara trece: Sergiu Beznițchi

Cărți de vacanță, că vara trece: Sergiu Beznițchi imprimare

12.08.2015  

Omul de televiziune, autorul unui blog și coautorul cărții „La Blog”, Sergiu Beznițchi, ne-a recomandat, de la mare, cărți de citit în această vacanță.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

L-am întrebat pe Sergiu Beznițchi, la fel ca și pe ceilalți protagoniști ai serialului „Cărți de vacanță, că vara trece”, ce recomandă să lecturăm și ce a mai apărut nou în materie de cărți.

„În general, eu nu urmăresc să fie cărțile noi sau în trend. O carte trebuie să te intereseze, să te atragă. Vara asta am primit în exclusivitate printre „foarte” primii „Dicționarul auafed” al lui Doru Ciocanu. Recunosc, doar am răsfoit-o, dar o recomand cu căldură pentru o lectură a verii, pentru că Doru este un om foarte interesant”, mărturisește prezentatorul Sergiu Beznițchi.

„Vacanța neapărat trebuie să includă și o carte de dezvoltare personală. Bunăoară eu, mi-am luat la mare cartea lui Emi și Robert Kiyosaki - „Frate bogat, soră bogată”. Chiar azi am început s-o citesc. Mi-am mai luat cu mine, deși nu sunt sigur dacă voi apuca, o carte semnată Dostoievski - „Idiotul”. Bineînțeles că o voi citi în original”, afirmă Sergiu Beznițchi.

 Acasă stă să fie terminată cartea negureneanului Leo Butnaru - „Copil la ruși”. O incredibilă călătorie în dificilele copilării ale părinților noștri. Îmi place de nea Leo pentru că știe să jongleze cu cuvintele”, adaugă Sergiu.

„În general recomand lectura. Și nu doar vara”, îndeamnă Sergiu Beznițchi.

Și voi ce citiți în această vară?

 

Sergiu Beznițchi Sergiu Beznițchi Sergiu Beznițchi Sergiu Beznițchi Sergiu Beznițchi
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.