Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Scriitorul Ion Druţă, simplu şi profund

Scriitorul Ion Druţă, simplu şi profund imprimare

Mărturii ale maestrului Ion Druță la Chișinău, mai 2012

25.05.2012  

Maestrul Ion Druţă mărturiseşte în aceste zile la Chișinău cum îngerul supravieţuirii a fost alături de el într-un moment dificil din viaţă și cât de extraordinar este Internetul.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Internetul este extraordinar", exclamă, simplu și profund, scriitorul Ion Druță, la cei 83 de ani ai săi, într-o mărturie pentru Știripozitive.eu despre trecut și prezent.

Dacă nu ajungea scriitor, spune maestrul Ion Druță, ar fi devenit, cu siguranţă, un bun gospodar la casa lui, după exemplul părinţilor, sau un tâmplar pentru că dintotdeauna a iubit această meserie. „Însă pentru oamenii scrisului, chiar trecuţi prin alte meserii, această chemare rămâne vie peste timp".

Ion Druta

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.