Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Diana Dumitru, Premiul pentru cel mai bun articol al American Political Science Association în 2012

Diana Dumitru, Premiul pentru cel mai bun articol al American Political Science Association în 2012 imprimare

Premiul pentru cel mai bun articol în domeniul politicii și istoriei al American Political Science Association în 2012 pentru Diana Dumitru și Carter Johnson

12.06.2012  

Diana Dumitru, doctor în istorie, conferențiar universitar la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, și soțul ei, Carter Johnson, Director de țară, American Councils for International Education, Moscova, au obținut Premiul pentru cel mai bun articol în domeniul politicii și istoriei al American Political Science Association în 2012.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Articolul semnat de Diana Dumitru și Carter Johnson a fost publicat în ianuarie 2011 în revista „World Politics", publicație trimestrială internațională de renume în domeniul științelor politice. Tema articolului este „Conflictul interetnic și cooperarea: De ce unii oameni au ajutat și alții au dăunat evreilor în timpul Holocaustului din România".

Comitetul însărcinat cu decernarea premiilor American Political Science Association recunoaște că a fost „extrem de impresionat de calitatea și importanța acestui studiu”.

Cei doi cercetători, Diana Dumitru și Carter Johnson, vor merge la sfârșitul lunii august la New Orleans, SUA, pentru a ridica premiul în cadrul unei ceremonii anuale organizată de American Political Science Association.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.