Prima pagină / Oameni / Cultură  /  (VIDEO) Raisa Prisăcaru-Pupăză: Port în suflet dragostea pentru cuvânt

(VIDEO) Raisa Prisăcaru-Pupăză: Port în suflet dragostea pentru cuvânt imprimare

11.10.2017  

Raisa Prisăcaru-Pupăză are în spate 46 de ani de activitate pedagogică. Este mamă, bunicuţă şi se consideră o femeie împlinită. În scrierea cărţii sale „Ce-mi este drag”, s-a inspirat mult din creaţia lui Grigore Vieru, poezii simple, frumoase şi care se lipesc de suflet.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Lansarea cărții intitulată: „Ce-mi este drag", a avut loc la 24 septembrie în incinta Casei de Cultură din satul Chișcăreni, raionul Sîngerei. Prezenţi la eveniment alături de autoarea cărţii au fost familia, colegii, ansamblurile folclorice din localitate, administraţia publică locală cât și toți iubitorii de vers și frumos. O sărbătoare a cuvântului scris, a spiritului românesc și a demnității naționale. 

În cadrul interviului realizat, am observat că pentru Raisa Pupăză, poezia este vibrația sufletului. Răsfoind cartea autoarei, am conştientizat că versurile ei nu sunt lungi și nici geniale, sunt scrise cu dragoste și din dorință, versuri prin care aceasta își exprimă ceea ce simte cu adevărat.  

Iar interviul integral cu autoarea cărţii poate fi urmărit AICI!

Vizionare plăcută!

Reporter: Tatiana Munteanu

Video: Alexei Gurduza

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.