Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Doina Strulea a lansat noua sa carte „69% de dor”

Doina Strulea a lansat noua sa carte „69% de dor” imprimare

20.09.2018  

Mi-e dor de pașii rătăciți pe câmp Și de apusul întâlnit în rouă, Unde zidind speranțele plângând, Ne prefăceam, fugari, că plouă. Autor: Doina Strulea

Pentru Doina Strulea poezia este cea mai mare pasiune. De trei ani este stabilită în Italia, unde studiază la facultatea "Științele comunicării și Jurnalism". A început să scrie din 2012, iar peste doi ani reușește să-și lanseze primul său volum de poezii, "Vioară din Mansardă". Mereu implicată în multiple activități, nu a uitat să lucreze și la al doilea volum „69% de dor" care a fost lansat, la biblioteca municipală "B. P. Hașdeu".

Coperta cărții reprezintă toamna din două țări care îi sunt aproape sufletului, toamna din Moldova și toamna din Milano, 69% este despre dor, totodată, e despre un 9 răsturnat, ceea ce semnifică plecarea Doinei în Italia și schimbarea asta radicală. Cartea este despre poezie, despre dorul de țară și despre 9 răsturnat care o reprezintă ca fire artistică.

Pe parcursul întregii seri cei prezenți la eveniment au avut parte de, muzică bună, dulciuri, vin și exprimarea emoțiilor prin versuri, versurile care a adus o doză de căldură fiecărui spectator prezent la lansarea cărții.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.