Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Tânărul artist din Moldova, Radu Rățoi, a câștigat Cupa Mondială la Acordeon 2018

Tânărul artist din Moldova, Radu Rățoi, a câștigat Cupa Mondială la Acordeon 2018 imprimare

01.10.2018  

Tânărul artist originar din Moldova, Radu Rățoi, a câștigat, la Kaunas, în Lituania, Cupa Mondială la Acordeon, organizată de Confederația Internațională a Acordeoniștilor.

La cea de-a 71-a ediție a Cupei Mondiale la Acordeon, desfășurată la Kaunas, în Liatuania, între 24 și 30 septembrie 2018, artistul Radu Rățoi a obținut nu doar titlul, ci a devenit și al treilea interpret din istorie care a obținut premiul I al acestui concurs atât la muzică clasică, cât și la muzică variete. 

„Bravo, dragă Radu! Felicitări din inimă!”, la felicitat pe Radu Rățoi Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc.

„Ne bucurăm enorm pentru că acum cinci ani am putut contribui prin Feeria Darurilor ca Radu să obțină primul său acordeon profesionist, iar azi a reușit deja această excepțională performanță!”, a exclamat salonul molDeco.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.