Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Arta în cuplu: Maria NodnaMar și Valentin Cebotari | Video

Arta în cuplu: Maria NodnaMar și Valentin Cebotari | Video imprimare

Doi artiști tineri care cred – surprinzător – că în Moldova se mai poate încă trăi din artă

07.05.2013  

Sunt de 7 ani împreună, iar preferințele și gusturile lor coincid. „De fiecare dată ne sfătuim, ne criticăm unul pe altul, adică suntem sinceri unul cu altul.” Maria NodnaMar și Valentin Cebotari formează un cuplu care naște artă prin dragostea pe care o au unul pentru celălalt.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

Maria și Valentin afirmă că arta mai are viitor în Republica Moldova și că se mai poate încă trăi din artă. Sunt absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Artă Plastică și își dau unul altuia sfaturi și critici atunci când este nevoie și se inspiră unul de la altul, alimentându-și astfel creativitatea.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.