Prima pagină / Oameni / Cultură  /  Ion Druţă - 85. TV Prime citează fumos Stiripozitive.eu

Ion Druţă - 85. TV Prime citează fumos Stiripozitive.eu imprimare

03.09.2013  

TV Prime citează fumos Stiripozitive.eu cu ocazia zilei de naştere a scriitorului Ion Druţă. „Era culmea fericirii, era totul”, mărturiseşte Ion Druţă despre Horodişte, într-un interviu din primăvara anului trecut.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Într-un subiect în care Vadim Şterbate a fost la baştina lui Ion Druţă, TV Prime citează frumos un interviu realizat de Stiripozitive.eu cu autorul nuvelei „Horodişte" în mai 2012, la Chişinău.

„Horodiştea ceea e un sat foarte ciudat şi adunat aşa totul împreună, într-un anumit capitol, într-o anumită carte. Au fost vremuri în care eu nu concepeam viaţa în afară de Horodişte", a mărturisit scriitorul Ion Druţă, adăugând că Horodiştea „era culmea fericirii, era totul”.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.