Prima pagină / Oameni / Cultură  /  (Video) Coloristul din Moldova care ajunge la Disney: Eugeniu Beţivu

(Video) Coloristul din Moldova care ajunge la Disney: Eugeniu Beţivu imprimare

13.12.2013  

La 22 de ani, coloristul de benzi desenate de la Chișinău, Eugeniu Beţivu, lucrează acum la cel mai mare proiect al său de până acum, iar în primăvara anului viitor lucrările lui vor ajunge la Disney.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„Iată un comics pe care l-am primit recent și care a fost colorat practic în întregime de mine. Este deja și numele meu aici, în sfârșit”, mărturisește Eugeniu Beţivu, care este un tânăr colorist de benzi desenate (comicbooks) din Moldova.

Acum Eugeniu lucrează la un proiect - „cel mai serios de până acum”, spune el - care trebuie să fie gata în aprilie-mai 2014 și va fi vândut unor companii mari, „Printre care chiar și Disney”.

Benzi colorate de Eugeniu Bețivu

Eugeniu Beţivu are 22 de ani și, pentru el, ceea ce a fost la început hobby, în vacanțele la bunica, este acum profesie. A absolvit Universitatea Tehnică, Facultatea de Tehnologie și Management în Alimentația Publică. „Foarte aproape de coloristică!”, exclamă Eugeniu.

Un interviu Stiripozitive.eu „Eugeniu Beţivu, coloristul de benzi desenate” poate fi citit AICI.

Benzi colorate de Eugeniu Bețivu

Coloristul de benzi desenate Eugeniu Beţivu | www.stiripozitive.eu Coloristul de benzi desenate Eugeniu Beţivu | www.stiripozitive.eu Coloristul de benzi desenate Eugeniu Beţivu | www.stiripozitive.eu Coloristul de benzi desenate Eugeniu Beţivu | www.stiripozitive.eu Coloristul de benzi desenate Eugeniu Beţivu | www.stiripozitive.eu Coloristul de benzi desenate Eugeniu Beţivu | www.stiripozitive.eu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.