Prima pagină / Oameni / Cultură  /  (Video) Drumul cărţii „Plimbări prin lumină” de la lansare până în bibliotecile ţării

(Video) Drumul cărţii „Plimbări prin lumină” de la lansare până în bibliotecile ţării imprimare

31.01.2014  

La lansarea unei cărți autorul a promis că acest volum va ajunge în bibliotecile din localităţile ţării. Am urmărit cum aceste cuvinte încep să se transforme în fapte.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„A fost cea mai elegantă activitate pentru public şi de promovare a unei cărţi din tot anul trecut”, afirmă Dr. conf. univ. Lidia Kulikovschi despre toată această poveste frumoasă, începută cu lansarea cărţii „Plimbări prin lumină” şi continuată cu eforturile ca acest volum să ajungă în bibliotecile din localităţile ţării. 

„Cea mai mare şi mirare, dar şi bucurie - suntem la ştiri pozitive - a fost gestul lui Sergiu Botezatu de a dona cartea sa pentru toate bibliotecile publice din Republica Moldova”, îşi mărturiseşte sentimentele doamna Kulikovschi. 

Alte mărturii împărtăşite cu Stiripozitive.eu, legate de acest gest, aparţin Marianei Harjevschi, Preşedintele Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova, şi autorul cărţii „Plimbări prin lumină”, Sergiu Botezatu, Manager Senior de Proiecte.

Dr. conf. univ. Lidia Kulikovschi, Director Departament Studii şi Cercetări la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu Mariana Harjevschi, Preşedintele Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova. Sergiu Botezatu, autorul cărţii „Plimbări prin lumină” Manager Senior de Proiecte.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.