Prima pagină / Locuri / Știri pozitive de la vizitatori  /  Cuvinte de bine, semnate de Gheorghe Şova

Cuvinte de bine, semnate de Gheorghe Şova imprimare

01.09.2014  

Atunci când un om are cuvinte de bine pentru un om sau pentru mai mulţi oameni, locul potrivit pentru asta sunt „Ştirile pozitive”. „Tatăl dumitale este un domn de o înaltă demnitate şi desăvârşire sufletească. Şi mamei dumitale, învăţătoarei Emilia Sandu, multa energie şi cutezanţă”. Este mesajul pe care îl adresează, la 1 septembrie 2014, Ministrului Educaţiei, Maia Sandu, jurnalistul Gheorghe Şova.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Un cuvânt de bine Ministrului Educaţiei Maia Sandu! Să continuaţi procesul şi cursul spre modernizarea sistemului educativ din ţară. Ştiu că o să realizaţi paşi deosebiţi. Şi spun asta pentru că, de fapt, cunosc din talpă obârşia dumitale, tatăl dumitale fiind un domn de o înaltă demnitate şi desăvârşire sufletească. Şi mamei dumitale, învăţătoarei Emilia Sandu, multa energie şi cutezanţă”, scrie, pe peretele său, jurnalistul Gheorghe Şova.

„Un cuvânt de bine Viceministrului Liliana Nicolaescu-Onofrei. Buna mea colegă, să aveţi un an şcolar tot mai bun. Eu cel puţin o să mă bucur de realizările dumitale şi ale întregii echipe cu care lucrezi”.

„Un cuvânt de bine colegei mele, doamnei profesoare universitare Viorica Goraş-Postică, cu mult respect şi simpatie!”, scrie Gheorghe Şova.

Gheorghe Şova
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.