Prima pagină / Locuri / Știri pozitive de la vizitatori  /  Stiripozitive.eu la Firenze, Vatican, Pantheon și Columna lui Traian

Stiripozitive.eu la Firenze, Vatican, Pantheon și Columna lui Traian imprimare

14.01.2014  

Vizitatorii de pe Stiripozitive.eu au s-au aflat, în aceste zile, la Firenze, Vatican, Pantheon și Columna lui Traian și ne-au transmis de acolo dovezi foto.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Firenze, Vatican, Pantheon, Domul Santa Maria del Fiore și Columna lui Traian sunt câteva destinații la care au ajuns vizitatorii Stiripozitive.eu

Stiripozitive.eu la catedrala San Pietro.

Stiripozitive.eu la catedrala San Pietro.

Stiripozitive.eu pe o stradă din Firenze.

Stiripozitive.eu pe o stradă din Firenze, Italia.

Stiripozitive.eu la Columna lui Traian de la Roma.

Stiripozitive.eu la Columna lui Traian de la Roma.

Stiripozitive.eu în interiorul catedralei San Pietro. Stiripozitive.eu la Pantheon. Stiripozitive.eu la Pantheon. Stiripozitive.eu: priveliște de pe cupola catedralei San Pietro.  Stiripozitive.eu la Domul Santa Maria del Fiore. Stiripozitive.eu în fața catedralei San Pietro. Stiripozitive.eu: priveliște de pe cupola catedralei San Pietro.  Stiripozitive.eu: priveliște de pe cupola catedralei San Pietro.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.