Prima pagină / Locuri / Știri pozitive de la vizitatori  /  Poze cu Stiripozitive.eu de pe undeva de prin lume

Poze cu Stiripozitive.eu de pe undeva de prin lume imprimare

17.01.2014  

Vizitatorii noştri ne-au transmis dovezile în poze că logoul Stiripozitive.eu a ajuns pe mai multe meridiane ale globului.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Această galerie foto cu logoul Stiripozitive.eu ne-a fost transmisă, se pare, din Italia şi, cu siguranţă, din dragoste.

Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu Stiripozitive.eu
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.