Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive de la vizitatori  /  (Video, foto) Felicitări din Bordeaux cu ocazia sosirii primăverii!

(Video, foto) Felicitări din Bordeaux cu ocazia sosirii primăverii! imprimare

02.03.2014  

Mesajul de felicitare, cu ocazia sosirii primăverii, al comunității de moldoveni din Bordeaux, adresat comunităților de moldoveni din Olanda, Biroului pentru Relații cu Diaspora, precum și tuturor moldovenilor din întreaga lume.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Pentru că țin cu adevărat la tradițiile și conaționalii lor, membrii comunității de moldoveni din Bordeaux, Franța, au decis să vină pentru moldovenii din întreaga lume, precum și pentru Biroul pentru Relații cu Diaspora, cu ocazia sărbătorii mărțișorului, cu un mesaj video.

Și pentru că sunt tineri și ingenioși, aceștia au lansat lampioane zburătoare de pe malul râului Garonne, cu scopul de a transmite fiecărui moldovean, indiferent de poziționare sa geografică, un mărțișor imaginal.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.