Prima pagină / Oameni / High Tech  /  Update 10.000 de utilizatori ai aplicației „Moldova Maps” (Video)

Update 10.000 de utilizatori ai aplicației „Moldova Maps” (Video) imprimare

16.06.2014  

O echipă de tineri din Moldova, cu Victor Spînu team leader, a obţinut pentru aplicaţia pe care a creat-o „Moldova Maps” peste 5 mii de descărcări în prima lună şi alte 5 mii pînă acum.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Update 16.06.2014

„Suntem 10.000 de utilizatori ai aplicației „Moldova Maps”, a exclamat astăzi echipa „Moldova Maps” şi a dezvăluit cu această ocazie cu ce se ocupă acum şi ce planuri de viitor au.

„Ei bine, iată ce mai face echipa „Moldova Maps”:

1. Suntem pe ultima sută de metri în lansarea versiunii web a proiectului nostru.

2. Pregătim un update major al aplicației care va include suportul pentru limba rusă și alte îmbunătățiri esențiale.

3. Este în lucru implementarea fazei a 2-a a proiectului - rutele transportului public interurbane + rutele din celelalte orașe ale Moldovei.

4. Vom participa la concursul SICamp Moldova, ediția 2014, și vă inivtăm și pe voi să vă alăturați”, povesteşte echipa „Moldova Maps”.

03.05.2014

O echipă de tineri din Moldova, Victor, Andrei, Irina și Gheorghe, a creat aplicaţia „Moldova Maps” care ne ajută să utilizăm transportul public din ţară.

La mai puţin o lună de la lansare această aplicaţie a oţinut deja 5 mii de descărcări. Victor şi colegii săi au inclus în această aplicaţie toate rutele transportului public din Moldova. Autobuzele, troleibuzele, microbuzele, urbane și interurbane.

Moldova Maps Moldova Maps Moldova Maps Moldova Maps
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.