Prima pagină / Oameni / High Tech  /  Lucia Lupu. Fotografia dincolo de lumini și blitzuri

Lucia Lupu. Fotografia dincolo de lumini și blitzuri imprimare

„Chiar și cu un aparat simplu, poți face o fotografie demnă de apreciere internațională”

03.10.2012  

A făcut prima fotografie cu telefonul de 3Mpx al tatălui ei. Și totuși fotografia adevărată se află în capul omului și nu în aparatul de fotografiat. Este ideea-cheie despre fotografie a Luciei Lupu.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Vreau ca oamenii să se trezească și să privească lucrurile care îi înconjoară, pentru ca ele au un farmec extraordinar", afirmă tânărul fotograf Lucia Lupu, studentă la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chișinău.

Fotografie de Lucia Lupu

Pentru ea, fotografia nu înseamnă numai lumini, blitzuri, ceva spectaculos care nu poți să vezi în fiecare zi. Vrea să arate prin fotografii farmecul cotidianului, oamenii. O pasionează relația dintre oameni și lucrurile pe care le fac și cu care interacționează. Aparatul foto este un instrument care ii permite să-și exprime atitudinea față de lucrurile pe care le vede.

Fotografie de Lucia Lupu

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.