Prima pagină / Oameni / High Tech  /  Dialog Stiripozitive.eu: Viorel Roşcovan, „Profesorul anului” la Rotterdam School of Management a Universităţii Erasmus din Olanda

Dialog Stiripozitive.eu: Viorel Roşcovan, „Profesorul anului” la Rotterdam School of Management a Universităţii Erasmus din Olanda imprimare

22.09.2013  

Viorel Roşcovan este economistul originar din Moldova care a devenit , în această vară, „profesorul anului” la Rotterdam School of Management a Universităţii Erasmus din Olanda. Aflat la Chișinău, Viorel Roșcovan a dezvăluit, într-un interviu pentru Stiripozitive.eu, cu ce lucruri poate să meargă Moldova în Europa.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Cu cel puțin trei lucruri" pozitive poate merge Moldova în Europa, crede economistul Viorel Roșcovan, profesorul anului" la Rotterdam School of Management a Universităţii Erasmus din Olanda.

„În primul rând, cu abilitățile tinerilor de aici. Noi vrem ca cei mai buni studenți din Moldova să poate obține studii peste hotare și să se întoarcă în țară pentru a aplica toate cunoștințele pe care le-au obținut acolo", spune Viorel Roșcovan.

„Putem merge în Europa, de asemenea, cu produsele noastre. Și în al treilea rând, Moldova ar putea deveni un lucru foarte atractiv din punct de vedere turistic", afirmă Viorel Roșcovan, care a devenit recent membru al Consiliul Economic de pe lângă prim-ministrul Republicii Moldova.  

Profesorul Viorel Roșcovan.

Viorel Roșcovan, „profesorul anului” la Rotterdam School of Management a Universităţii Erasmus din Olanda. Viorel Roșcovan, „profesorul anului” la Rotterdam School of Management a Universităţii Erasmus din Olanda.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.