Prima pagină / Oameni / High Tech  /  (Video) Dan Perciun, Tatiana Darie şi Eugen Ghileţchi acasă, la Gala Studenţilor Originari din Moldova

(Video) Dan Perciun, Tatiana Darie şi Eugen Ghileţchi acasă, la Gala Studenţilor Originari din Moldova imprimare

10.01.2014  

Dan Perciun, Tatiana Darie şi Eugen Ghileţchi au revenit în aceste zile acasă din străinătate, acolo unde îşi fac studiile, pentru a participa, la Chişinău, alături de alţi zeci de tineri din ţară, la prima ediţie a Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Câştigători ai acestei ediţii de debut a Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova” au fost cu toţii, dar în primul rând ţara: autorii ideii, organizazorii, toţi tinerii care au participat la concurs, oamenii apropiaţi lor, oficialii care i-au salutat şi încurajat etc.

Dan Perciun, de la Cambridge University, Tatiana Darie, de la Westminster University, Londra, şi Eugen Ghileţchi, de University Belmont, Nashville TN, şi-au împărtăşit emoţiile pozitive şi veştile bune, legate de această prezenţă a lor la Chişinău.

Studenții nominalizați pentru premii în cele 11 categorii ale Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova”.

Lista completă a câștigătorilor și CV-urile lor pot fi accesate AICI.

Comunicatul de presă al evenimentului şi lista câştigătorilor sunt AICI: 4_ianuarie_2014_comunicat_GALA_STUDENTILOR_FINAL.pdf & Lista_castigatorilor_Galei_Studentilor_Oridinari_din_Moldova.pdf.

Dan Perciun, Cambridge University. Imagine: Gov.md. Tatiana Darie, Westminster University, Londra. Imagine: Gov.md. Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova”. Imagine: Gov.md.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.