Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 1 martie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 1 martie 2014 imprimare

01.03.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Suntem exact de un an alături de Dumneavoastră, la TV Moldova 1 și vrem să împărtășim această bucurie tot cu Dumneavoastră, prezentându-vă o edițe specială. 

videografic

Am descoperit împreună oameni, lucruri, locuri și evenimente pozitive, iar astăzi ne vom amintim despre câteva dintre acestea. Sorin Mereacre, Valentina Plugaru, Sergiu Beznițchi și Ambasadoarea Ingrid Tesman, sunt câțiva dinntre oamenii care au depus mărturii, de-a lungul acestui an, că avem neoie de vești bune.

Sorin Mereacre

valentina_plugaru

sergiu_beznitchi

ingrid_tesman

De la oameni la locuri. Prin intermediul serialului ”I Love…”, am descoperit locurile, lucrurile și oamenii deosebiți din Ialoveni, Soroca, Bălți, Ocnița, Ștefan Vodă și Orhei și nu ne vom opri aici.

Ialoveni

soroca

balti

ocnita

stefan_voda

ialoveni

Eroii știrilor pozitive au fost și oamenii pe care i-am descoperit, subiectele despre ei fiind surse de inspirație pentru alte site-uri și emisiuni televizate. Este vorba de pictorița Ana Munteanu, care a câștigat adimirația noastră încă înainte să participe la concursul ”Românii au talent”.

ana_munteanu

Coloristul de benzi desenate, Eugeniu Bețivu,care în primăvara asta urmează să ajungă la Disney.

eugen_betivu

Profesorul moldovean, Viorel Roșcovan din Olanda, care a ajuns profesorul anului la Rotterdam School of Management a universității Erasmus.

viorel_roscovan

Oleg Corcinschi, grădinarul de la Guvern, care cântă muzică în stil country și mulți alții!

oleg_corcinshi

Și încheiem ediția cu primul mesaj transmis de stiripozitive.eu, acum 2 ani, în care lalele spun ceea ce am vrut să spunem noi pe atunci: Noi ne-am deschis!

lalele

Mulțumim pentru că ați fost alături de noi timp de un an la TV Moldova 1 și 2 ani pe stiripozitive.eu. Și vă invităm în continuare să descoperim împreună oameni, lucruri, locuri și evenimente pozitive, împărtășind ca de fiecare dată speranța că toate istoriile prezentate vă inspiră la fapte bune, vorbe și fapte: toate bune.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.