Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 8 martie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 8 martie 2014 imprimare

09.03.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

În această ediție aducem în prim-plan câteva femei care merită respectul pentru tot cea ce fac pentru cei din jur: oameni, comunităţi, țară.

Bucuria redeschiderii grădiniţei de la Mereşeuca și Unguri, Ocniţa. După 25 de ani în care nu a funcționat, grădinița din satul Mereșeuca, raionul Ocnița, și-a deschis ușile pentru 50 de copii din comunitate. O altă grădiniță din raionul Ocnița – cea din satul Unguri – de asemenea și-a deschis ușile, după renovare și dotare, pentru 40 de copii. Iar în acest efort comun şi-a găsit locul şi munca primarului Emilia Albu, şi munca mai multor doamne din cadrul Parteneriatului Global pentru Educaţie în Moldova

emilia_albu

unguri_ocnita

Valentina Popescu, doamna de la „Mesager”. Valentina Popescu este doamna pe care am văzut-o cu toții de nenumărate ori la „Mesager”, dar nu am auzit-o niciodată. Echipa Ştirilor pozitive a descoperit că de fapt cea care prezintă ştirile în limbajul gesturilor este o persoană deschisă pentru comunicare. Plus la toate este și o femeie de admirat pentru munca pe care o face.

valentina_popescu

Andrei Cocieru, stilistul femeilor frumoase. Stilistul Andrei Cocieru este mereu înconjurat de femei frumoase și femei de succes. El este bărbatul care știe ce-și dorește o femeie și cel care o ajută să-și pună în valoare frumusețea. Ce sfaturi are la început de primăvară și care sunt urările de bine ale lui Andrei Cocieru pentru femeile din Moldova vom afla chiar acum.

Stilistul Andrei Cocieru

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.