Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 22 martie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 22 martie 2014 imprimare

22.03.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 4.6/5 (5 Voturi )

În ediția din 22 martie:

• „Succesul educaţiei timpurii de calitate depinde de comunitate”: deschiderea grădiniței din Hîrbovăţ, Anenii Noi. 60 de copii din satul Hîrbovăţ, Anenii Noi, au posibilitatea acum să meargă la grădiniţa din localitate, după renovarea şi dotarea unor spaţii ale acestei instituţii preşcolare care funcţionează din anul 1991.

Gradinita_Hirbovat

• Școala profesională de la Ștefan Vodă pregătește profesioniști. Vești bune de la Ștefan Vodă. Școala profesională de aici va împlini în curând 40 de ani de activitate. 308 elevi, 43 de cadre didactice, 5 specialități în agricultură, transport, industria ușoară, alimentația publică și construcții. Toate unite într-un singur efort: pentru ca Școala Profesională din Ștefan Vodă să pregatească chiar profesioniști.

Scoala_profesionala_Stefan_Voda

 Grădiniţa cu blog de la Nisporeni. A renovat câteva blocuri vechi şi a contruit un blog nou. Este povestea grădiniţei nr. 1 „Povestea” din Nisporeni, aşa cum ne-a istorisit-o cu emoţie directoarea Tatiana Cociu.

Gradinita_Nisporeni_blog

 Ministrul Educaţiei, Maia Sandu, în mesajul Google. Suntem încă în anotimpul în care omagiem femeia și vom urmări o contemplație de imagini și mesaje, realizată de Google, cu femei din diferite colțuri ale lumii, în care apare și Ministrul Educație al Republicii Moldova, Maia Sandu.

maia_sandu

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.